diumenge, 3 de novembre del 2013

El món de Blogger




Per a molts ha estat la primera vegdada que hem escoltat la paraula Blogger. En el meu cas sabia de la seva existència pero desconeixia per complert la seva utilitat. Avui us parlaré d'aquesta eina i del que ens permet realitzar.

QUÈ ENTENEM PER BLOGGER?


És una eina, amb la qual ens permet formar una blogosfera de caire també educatiu que ens permetrà interaccionar entre els companys i altres persones d'interès.

COM FUNCIONA?
A partir de les entrades que nosaltres mateixos creem, podem introduir tot tipus de continguts que volem transmetre al públic que ens volem adreçar. Aquest contingut el podem mostrar a base d'enllaços, imatges, vídeos... Tot blog disposa de diferents eines amb les quals podem personalitzar-lo al nostre gust.

PERQUÈ DIEM QUE ÉS UNA BONA EINA?

El que podem disposar d'una eina d'aquestes caracterítiques ens serà molt útil de cara al futur ja que ens permetrà compartir una sèrie de idees,reflexionar a base d'altres, poder ampliar-les a partir d'altres contiguts i poder comparar-les.


Per a què pogueu interaccionar us recomano una WEB  i només cal que cliqueu on ens dónen adreçes per accedir a blogs d'alumnes,docents, escoles...etc. Penso que us pot ser de molta utilitat per a cercar coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada