dimarts, 10 de desembre del 2013

Pearltrees

QUÈ ÉS I PER A QUÈ L'UTILITZEM?





El Pearltrees és una eina de gran utilitat ja que és una manera d'organizar les nostres pàgines web o altres aspectes relacionats amb la xarxa en forma de branques d'un diagrama. Nosaltres podem tenir accés al nostre pearltree personal des de diversos dispositius. Arrel d'aquestes perles no solament podem mostrar pàgines web interessants sinó que també podem mostrar fotografies,notes..etc. També obrir,tancar, o modificar la organització de les perles. Qualsevol persona pot accedir a aquestes tenint conta o no. És possible compartir les nostres perles en diverses xarxes socials i  es poden crear grups,on tothom que estiguit unit pugui realitzar tota les accions que vulgui a partir de les perles i crear un treball més dinàmic i que el poguem compartir entre tots.

També ens hem de crear una conta a partir de la WEB

Aquest seria un exemple de perles relacionades amb el concepte d'educació prèviament buscat al cercador. Aquestes perles poden ser de qualsevol persona que parla sobre aquest tema en concret.



Us mostro un vídeo sobre un exemple de Pearltrees i de perquè utilitzar-lo:




El Pearltrees és una eina que em sembla molt interessant pel que fa l'àmbit educatiu ja que d'alguna manera ens pot ser de molta utilitat a l'hora de recopilar informació o enllaços sobre webs que parlin sobre aspectes que haguem parlat a classe que sempre ens seran positius a l'hora de complementar el nostre aprenentatge. També pot ser útil per a realitzar treballs de classe on haguem de cercar informació sobre pàgines de notícies, vídeos, mapes...etc i a la vegada ajuda a potenciar el treball en grup i ens ajuda a treballar de forma col·laborativa. 

M'agradaria compartir amb vosaltres la meva PRESENTACIÓ que vaig fer conjuntament amb les companyes del grup sobre el treball del bon comunicador. 


2 comentaris:

  1. M'ha agradat molt la realització d'aquesta entrada perquè no sabia ben bé com funcionava aquesta eina. Ara comparteixo amb tu la opinió de que és molt interessant pel que fa l'àmbit educatiu ja que d'alguna manera ens pot ser de molta utilitat a l'hora de recopilar informació o enllaços. Seguiré activa en la visualització de les teves publicacions! Petons Gina.

    ResponElimina
  2. Gina!!! Hem coincidit en el vídeo, quina gràcia, hem pensat igual!!

    ResponElimina