dimarts, 10 de desembre del 2013

Edició de vídeos amb Youtube

PER A QUÈ L'UTILITZEM?

Per a l'edició de vídeo, fins fa poc, s'utilitzava el Movie maker. Però Youtube ens dóna la opció d'editar un vídeo directament en línea.

És molt fàcil d'utilitzar i l'avantatge d'aquest és que podem crear i guardar el vídeo al "núvol" i fer-ho de manera privada. També el podem compartir amb qui volguem i incloure'l per exemple, en una presentació de Google drive o de Prezi

M'agradaria fer-vos cinc cèntims sobre aquesta eina tant productiva:


  • Per afegir un vídeo a Youtube ho hem de fer de la següent manera:





  • Un cop penjat el nostre vídeo només cal donar-li a la opció d'edició de vídeo per a poder editar tot allò que sigui necessari. Hi han diverses eines per a retocar, com ara: filtres,text,àudio...etc.





  • Podem inserir el vídeo de youtube al nostre blog, a partir del codi html.



  • També podrem compartir-los amb altres xarxes socials: 



Gràcies a l'edició de vídeo de Youtube, podem fer les nostres pròpies creacions a partir d'imatges,text i altres vídeos. És una eina interessant ja que ens ajuda a endinssar-nos en el món audiovisual i ens facilita tot el proçés ja que no és gaire dificultós. Tenim la sort de poder accedir des de la nostra conta  de Youtube sense tenir cap programa i això ens és permés fer-ho sempre que tinguem una conta de Youtube i no hem de baixar-nos cap programa. A partir de l'edició de vídeo de Youtube podem crear una sèrie de vídeos i compartir-los amb la gent i així fer que es produeixi una interacció amb el públic tenint en compte que aquests vídeos, pels que ho volen, poden estar provatitzats i únicament trobar-se a la nostra conta. Ens és de gran utilitat ja que podem realitzar una sèrie d'activitats que poden ser molt productives de cara al futur sense grans recursos però realment molt efectius.


Per acabar m'agradaria que veiéssiu l'edició d'un vídeo que vaig fer a classe de GITIC on es veuen reflexats alguns dels aspectes que us he parlat fins ara:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada