dimarts, 10 de desembre del 2013

Scoop it


QUÈ ÉS I PER A QUÈ S'UTILITZA?

Scoop it és una eina online per a compartir i/o seguir continguts de webs sobre un tema o alguna temàtica específica. Aquesta està conectada a diverses fonts d'infomarció tipus blog, xarxes socials,diaris...etc.Per tant, també es pot dir que és una eina de comunicació útil ja que podem donar a conèixer els nostres coneixements en un domini en particular.

Primerament, ens hem de crear una conta:


Un cop creada aquesta conta i confirmada, podrem començar a utilitzar Scoop it. En primer lloc haurem de crear els nostres propis temes i afegir aquelles "etiquetes" o paraules claus per a nosaltres i per als altres de manera que cada cop que sigui cercada aquella paraula pugui ser vista la notícia.


Per a poder afegir diferents temes i/o continguts al nostre mur d'Scoop it o podem realitzar de diverses maneres:

1) A partir de suggeriments que ens poden arribar. Com per exemple:



2) Clicant al botó que tenim anomenat: New Scoop. Que el trobem a la part superior dreta de la nostra interfície d'Scoop it.


                   
                                       
     
3) A partir del botó que tenim instal·lat a la part superior dreta de la pantalla. Que nosaltres mateixos podem fer que apareixi també a la part superior de la pantalla, juntament amb altres aplicacions que ens hem pogut descarregar. 




A partir d'aqui nosaltres mateixos podrem tenir els nostres tòpics en la nostra interfície. Un exemple:





M'agradaria que tots els que us heu pogut informar sobre d'Scoop-it a partir d'aquesta entrada us animessiu a crear-vos una ja que es una eina molt interessant per a compartir tot tipus de notícies i com heu vist molt fàcil d'utilitzar. Gràcies a Scoop-it podem aprendre moltes coses i tenir la nostra pròpia interfície amb aquelles notícies que ens han semblat interessants. Podem cercar tot tipus d'informació i compartir-la amb altres xarxes socials i que la gent pugui observar tot allò que ens ha creat curiositat.

Per acabar, m'agradaria compartir amb vosaltres un vídeo que explica des de un altre punt de vista el que us he comentat fins ara per a que us adoneu de la gran utilitat d'aquest. Espero que us agradi i el disfruteu.


                                


M'agradaria que a veiéssiu la quantitat de tòpis que podem cercar, per exemple, a partir de la paraula EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada